Om oss

Leienhenger.no er en tjeneste som er levert av Bensinstasjon1 AS.
Vår virksomhet drives fra Best bensinstasjon på Kvaløysletta i Tromsø.

Leienhenger.no er en portal for utleie av tilhengere og andre service ytelser i direkte tilslutning til vår drift fra Kvaløysletta.
Vårt fokus er å gjøre det enkelt og rask og finne -og booke akkurat det du trenger. Vi er en sterk tilhenger av delings økonomien, og fremmer tanken om at alle skal ha tilgang til alt de måtte trenge, til enhver tid, uten å selv måtte eie. Vi arbeider kontinuerlig med å ha den beste beholdningen av de nyeste varene, som gjør at du som kunde kan få utført dine oppdrag på en rask og enkel måte, og på toppen av det hele spare penger. Vårt konsept med leienhenger.no portalen er at du gjør mesteparten av jobben selv med tanke på booking, slik at vi kan drive med reduserte priser.

Personvern erklæring:
Vi ta personvernet på aller høyeste alvor. Vi deler aldri de opplysningene du gir oss med andre, og vi bruker konsekvent SSL (kryptering mellom deg og vår server) på alle våre sider, som også betyr at vi er forsikret mot hackerangrep o.l for intill 175 millioner USD. Vi lagrer informasjons kapsler på denne siden (Cookies). Disse blir kun brukt for å forbedre din brukeropplevelse av siden, og for å lagre dine personlige preferanser. Ingen personopplysninger blir lagret. Alle kort betalinger skjer kryptert gjennom Stripe, som er markedsledende på sikker kortbetaling.

Om du lurer på noe, så send oss gjerne en epost til post@bestitromso.no